Sport in Tilburg
»
»

Voetbalclinic van ex-internationals Renée Slegers en Kirsten van de Ven

07-7-2017 11:37:00

Voetbalclinic van ex-internationals Renée Slegers en Kirsten van de Ven

Heb jij altijd al een keer een voetbalclinic willen krijgen van twee (ex) Oranjeleeuwinnen? Dat kan deze zomer! Het EK voetbal voor vrouwen staat voor de deur en vindt onder andere in Tilburg plaats. Één dag voordat het voetbalspektakel in Tilburg losbarst komen voormalig internationals Kirsten van de Ven en Renée Slegers naar Tilburg om een voetbalclinic te geven.

Tilburg kleurt tijdens het EK oranje. Rondom de vijf wedstrijden die in Tilburg worden gespeeld worden er diverse activiteiten georganiseerd in de stad. Zo komen ook Renée Slegers en Kirsten van de Ven naar Tilburg om een meiden voetbalclinic te geven! Op 17 juli, één dag voor de eerste Tilburgse wedstrijd Frankrijk - IJsland, kun je met hen komen voetballen op het Playground Generaal Smutslaan in Tilburg.  De oranje clinic is gratis en start om 15.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Nog even voorstellen
-Kirsten van de Ven, ambassadeur van Speelstad Tilburg tijdens het EK, speelde 89 wedstrijden voor het Nederlands Elftal en scoorde op zowel het EK 2009 als op het WK 2015 twee keer. Ze speelde ruim twee seizoenen bij Willem II, daarna vertrok ze naar de Zweedse profcompetitie.  
-Ook Renée Slegers speelde bij Willem II en vertrok na vier seizoenen naar de Zweedse profcompetitie. In 2009 debuteerde ze voor het Nederlands Elftal. Ze speelde 55 interlands waarin ze 15 keer scoorde.  

Aanmelden
Ben jij een meisje tussen de 8 en 13 jaar en wil jij mee doen aan deze unieke clinic? Meld je dan voor 13 juli aan via sportmarketing@tilburg.nl. Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk. Vol = vol! 

Verder Lezen