Sport in Tilburg
»
»
»

Zwem mee met de Zwem4daagse in Tilburg!

Zwem mee met de Zwem4daagse in Tilburg!

De Maarten van der Weijden Foundation en de KNZB slaan de handen in één: in de week van 13 t/m 19 september kun je meedoen aan de Zwem4daagse. In verschillende zwembaden in het hele land kun je in een week tijd vier dagen baantjes zwemmen én donaties ophalen voor kankeronderzoek. Ook alle drie de Tilburgse zwembaden sluiten zich bij deze actie aan. Zwem jij mee?!

 

Je kunt de hele week lang in alle drie de zwembaden je baantjes zwemmen. De afstand en de locatie maakt niets uit. Je mag dus ook een dag in de Reeshof zwemmen en de andere dagen in Stappegoor of de Drieburcht. Op het einde van dag 4 ontvang je een medaille + oorkonde bij de receptie van het zwembad.

Zwem mee met Maarten van der Weijden

Tijdens deze week zal Maarten verschillende zwembaden in Nederland bezoeken om de deelnemers te motiveren alles te geven. Hij komt ook in Tilburg langs. Maarten zal de hele route tussen de zwembaden fietsend en hardlopend afleggen en ze op deze manier met elkaar verbinden. Op de volgende momenten kun je samen met Maarten zwemmen:
- Dinsdag 14 september 16.30 - 17.30 uur Sportcomplex Drieburcht.
- Dinsdag 14 september 18.00 – 19.00 uur Recreatiebad Stappegoor.
Let op, je dient vooraf een ticket via de webshop te reserveren als je hierbij aanwezig wilt zijn. Dit kan vanaf dinsdag 7 september. Vol=vol.

Aanmelden Zwem4daagse

Aanmelden voor de Zwem4daagse kan via de website van de KNZB of via de oranje aanmeldknop rechts bovenin. Je geeft hierbij aan op welke locatie je je medaille op dag 4 komt ophalen. De inschrijfkosten bedragen €2,30.

Inschrijven tijdsblokken zwemmen

Als je je hebt ingeschreven voor de Zwem4daagse via de KNZB site, dien je een week vooraf nog via de webshop van Sport in Tilburg tickets te kopen voor het banenzwemmen. Hiervoor gelden de reguliere banenzwem tarieven. Badenkaarten zijn tijdens de Zwem4daagse ook geldig.
Meer informatie over donaties tijdens de Zwem4daagse vind je op de website van de MdvW Foundation.

Verder Lezen