Sport in Tilburg
»
»
»

Zwembad dicht? Dan brengen we wat zwemwater langs!

25-2-2021 01:02:00

Zwembad dicht? Dan brengen we wat zwemwater langs!

De Tilburgse zwembaden zijn inmiddels al ruim 2,5 maand gesloten. Ontzettend jammer voor zowel het personeel als de bezoekers. De sportiever zwemmer die zijn of haar wekelijkse baantjes niet meer kan zwemmen, kinderen die niet naar de zwemles kunnen en ouderen die na de Aqua-Vitaal lessen onder het genot van een kop koffie niet meer gezellig kunnen bijkletsen. Iedereen heeft zo een andere reden om te zwemmen, maar één ding is zeker; we missen elkaar enorm. We vonden het daarom tijd om onze meest trouwe bezoekers een hart onder de riem te steken en op gepaste afstand een kleinigheidje aan huis te brengen.

Afgelopen maandag, dinsdag en woensdag werden 35 trouwe bezoekers verrast door 6 bekende gezichten van Recreatiebad Stappegoor, Sportcomplex Drieburcht en Zwembad Reeshof. Dit zijn bezoekers die al heel lang en heel vaak in Tilburg zwemmen. Het zwembadpersoneel kwam op de eerste plaats langs om een praatje met ze te maken. Dit doen ze normaal gesproken ook een paar keer per week, terwijl ze elkaar nu al lange tijd niet hebben gezien. Daarnaast kregen de bezoekers een flesje zwembadwater met daarop de tekst: "Je mist wat(er). Als jij niet naar het zwembad kan, komt het zwemwater wel naar jou toe!". Het zwembadwater is een symbolisch gebaar; het flesje was gevuld met kraanwater. En de bidon kan straks bij opening gebruikt worden tijdens of na het zwemmen. 

Reacties bezoekers

De ludieke actie pakte heel goed uit. "We waarderen het echt enorm" werd meermaals gezegd. Het gemis is echt heel groot. Bij iedereen heerste er eigenlijk maar één vraag: "Wanneer mogen we weer?". We hopen daarom echt onze deuren zo snel mogelijk te openen en alle bezoekers weer te mogen ontvangen. Voor iedereen; houd nog even vol! 

Verder Lezen

Sportbedrijf Tilburg