Sport in Tilburg
»
»

Groot onderhoud Recreatiebad Stappegoor vanaf oktober 2019

Groot onderhoud Recreatiebad Stappegoor vanaf oktober 2019

Recreatiebad Stappegoor sluit van 21 oktober tot en met 1 december 2019 haar deuren vanwege gepland groot onderhoud aan het bad.

Vanwege het soort en de hoeveelheid werkzaamheden gaat het bad na een drukbezochte zomer in oktober voor zes weken geheel dicht. Tegelwerk, betonelementen en technische installaties worden gerepareerd of vervangen. Het zwembad krijgt nieuwe whirlpools en de waterbehandeling wordt vernieuwd. Naast het onderhoud is er veel aandacht voor duurzaamheid en het vernieuwen van attracties. Zo wordt de glijbaan geïsoleerd, komt er LED-verlichting en wordt de luchtregeling verduurzaamd.  

Nieuwe attracties
Het peuterbad wordt vernieuwd en krijgt interactieve speelattracties. Kinderen kunnen na de renovatie spelen met de botenbaan, de regenwolk en de waterwand. Het recreatie-bad krijgt een groot LED-scherm.  Klanten van het bad worden persoonlijk geïnformeerd over de sluiting en de alternatieven. Het overdekte Robbenbad, achter Recreatiebad Stappegoor blijft open en neemt een aantal geplande activiteiten zoals het banenzwemmen over. Ook Sportcomplex de Drieburcht en Zwembad Reeshof nemen activiteiten over. Zie hieronder het banenzwem rooster tijdens de sluiting. 

25 jarig bestaan
Recreatiebad Stappegoor opende in 1995 haar deuren voor publiek. In 2020 bestaat Recreatiebad Stappegoor 25 jaar. Het groot onderhoud en de verduurzaming zorgen ervoor dat het bad weer helemaal van deze tijd is en klaar voor de toekomst. Na de sluiting zal dit jubileumjaar feestelijk worden gevierd.

Verder Lezen
Download