Sport in Tilburg
»
»

Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker

Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker

Opleidingscentrum Sportbedrijf Tilburg biedt de beroepsopleiding tot Allround Zwembadmedewerker aan. De beroepsopleiding tot Allround zwembadmedewerker omvat drie certificeerbare eenheden.

Ce1: Lifeguard Zwembad

De Lifeguard Zwembad draagt zorg voor de veiligheid van gasten, collega’s en zichzelf. Hij/zij houdt toezicht op de gasten die gebruik maken van het zwembad en de andere faciliteiten van de accommodatie. De Lifeguard zwembad zorgt ervoor dat gasten het naar hun zin hebben en hij/zij treedt op als gastheer/vrouw. De Lifeguard Zwembad draagt tevens zorg voor de hygiëne. Hij/zij maakt verschillende ruimtes in de zwembadaccommodatie schoon en meet regelmatig de kwaliteit van het water.

Meer informatie over de opleiding Lifeguard Zwembad lees je hier.

Ce2: Begeleider Recreatieve Zwemactiviteiten

De Begeleider Recreatieve Zwemactiviteiten verzorgt recreatieve activiteiten, die aansluiten op de motieven en doelen van de specifieke (groepen) deelnemers. Daarbij let hij op de veiligheid van de deelnemer en voorkomt risicovolle situaties.  

Meer informatie over de opleiding Begeleider Recreatieve Zwemactiviteiten lees je hier.

Ce3: Lesgever Zwem-ABC

De Lesgever Zwem-ABC verzorgt zwemonderwijs aan kinderen en volwassenen gericht op het (beter) leren zwemmen. Het leren zwemmen is gericht op zwemveiligheid en het kunnen voldoen aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Daarbij let hij op de veiligheid en voorkomt risicovolle situaties.

Meer informatie over de opleiding Lesgever Zwem-ABC lees je hier.

Inschrijven

Enthousiast geworden? Inschrijven voor de opleidingen kan via het inschrijfformulier via de oranje knop.

Verder Lezen