Tickets

Open Dag Ireen Wüst IJsbaan

15 oktober 2023

Op zondag 15 oktober is de jaarlijkse Open Dag van de Ireen Wüst IJsbaan! Een dag waar je kennis kunt maken met de sport schaatsen en zelf rondjes kunt rijden. Oud schaatser en meervoudig Olympisch kampioene Ireen Wüst opent deze dag het schaatsseizoen van 2023 - 2024 officieel.

Wil je al voor 15 oktober komen schaatsen? Vanaf zaterdag 7 oktober is de Ireen Wüst IJsbaan geopend. Tickets en tijden vind je op de website van de ijsbaan
 

Op zondag 15 oktober kun je vanaf 09.00 uur langebaanschaatsen op de 400 meterbaan. Vanaf 11.30 uur is de Ireen Wüst IJsbaan open voor recreatief schaatsen. Om 12.00 uur is de officiële opening met Ireen Wüst en wethouder Lahlah. Er worden nieuwe foto’s onthult. Aansluitend is er een kinderpersconferentie en zal Ireen Wüst haar schaatsen aantrekken. Op 15 oktober is de schaatsbaan gratis toegankelijk. Natuurlijk is de horeca ook geopend zodat je je kunt opwarmen met een warme chocolademelk. 

Bekijk de uitgebreide programmering van de Ireen Wüst IJsbaan.

Schaatsen huren
Het is op de Ireen Wüst IJsbaan mogelijk om schaatsen te huren. De prijs hiervoor bedraagt €6,35. Wil je niet in de rij staan bij de verhuur, reserveer dan alvast je schaatsen.
 
Kom gezellig met je gezin, je vrienden of je buren schaatsen. Tot snel!