Tickets

Groot onderhoud en verduurzaming Recreatiebad Stappegoor vanaf oktober 2023

24 augustus 2023

Recreatiebad Stappegoor sluit vanaf 2 oktober 2023 een aantal maanden de deuren vanwege onderhoud en verduurzaming. Het sportbad is gesloten tot en met 3 december en het recreatiebad tot en met 22 december. Daarnaast is het Robbenbad in de herfstvakantie gesloten. In dit nieuwsbericht lees je over de werkzaamheden en het aangepaste rooster.

Vanwege de hoeveelheid en de soort werkzaamheden gaat het bad na een drukke zomer vanaf 2 oktober een aantal maanden dicht. Na de tijdelijke onderhoudswerkzaamheden die al in mei zijn uitgevoerd, worden er nu werkzaamheden aan de pui uitgevoerd en de bevestigingsmiddelen vervangen. Naast deze onderhoudswerkzaamheden worden er ook diverse duurzaamheidsmaatregelen uitgevoerd. Zo wordt er ledverlichting in het Robbenbad geplaatst, wordt de dakbedekking vervangen, wordt het aantal zonnepanelen uitgebreid en worden er diverse isolatiemaatregelen getroffen.

Aangepast rooster

Alle zwemlessen en activiteiten gaan tijdens de onderhoudsperiode gewoon door.  De meeste zwemlessen worden verplaatst naar Zwembad Reeshof en sommige lessen vinden plaats in het Robbenbad bij Recreatiebad Stappegoor. Bij Sportcomplex Drieburcht kun je ook terecht voor verschillende zwemactiviteiten die normaal gesproken ook bij Recreatiebad Stappegoor worden aangeboden.

Bezoekers met een abonnement, leskaart of badenkaart krijgen persoonlijk een brief of mail over de sluiting. Hierin staat alle informatie over de geldigheid van abonnementen en badenkaarten en wat de opties zijn om te zwemmen bij de diverse baden. Het overdekte Robbenbad, achter Recreatiebad Stappegoor blijft tijdens de onderhouds- en verduurzamingswerkzaamheden wel open. Hier zijn tijdens de sluiting van het recreatiebad en sportbad een aantal activiteiten zoals het banenzwemmen. 

Meer informatie over de openingstijden en de aangepaste roosters is te vinden op de accommodatie pagina's op www.sportintilburg.nl