Tickets

Tijdelijk aangepast rooster bij Recreatiebad Stappegoor

11 mei 2023

Er is tijdelijk een aangepast rooster bij Stappegoor vanwege onderhoudswerkzaamheden aan het recreatiebad. Het recreatiebad is gesloten, omdat een verlijmd paneel in de dakkoepel loszit. Daarnaast zijn bouten in de buitengevel verroest, omdat een dampdichte laag niet goed werkte. De werkzaamheden om dit op te lossen zijn direct gestart en het aangepaste rooster gaat gelijk in. De lessen en activiteiten in het sportbad, buitenbad en Robbenbad gaan gewoon door. De activiteiten in het recreatiebad worden verplaatst naar andere baden. Het recreatiebad is vooralsnog gesloten t/m vrijdag 19 mei. In dit bericht lees je per activiteit meer over de wijzigingen.

Update 19 mei: het recreatiebad is vanaf 20 mei weer open. Het reguliere rooster gaat weer in en het kortingstarief is niet meer geldig. 
 

Recreatief zwemmen en familiezwemmen

Het recreatief zwemmen vindt doordeweeks uitsluitend plaats in het buitenbad. Dit betekent dat je binnen niet kunt zwemmen en alleen buiten gebruik kunt maken van de ligweide, het buitenbad met familieglijbaan en het baby-peuterbadje met spraypark. Je kunt binnen omkleden, maar er is zeer beperkte ruimte om daar ook te zitten. Buiten is er voldoende zitplek. Op zaterdag, zondag en Hemelvaartsdag kun je gebruikmaken van het buitenbad én het sportbad. Je kunt dan dus wel binnen zwemmen, maar er is zeer beperkte ruimte om te zitten. De horeca is gewoon open, maar ook hier is er wat minder plek om te zitten. Tijdens de onderhoudsperiode geldt een kortingstarief van €4,10 voor het recreatief zwemmen.

Baby- en peuterzwemmen

Het baby-peuteruurtje is op woensdag- en vrijdagochtend in het sportbad. De babylessen op zaterdagochtend zijn ook in het sportbad. De temperatuur in het sportbad is verhoogd, zodat het voor de kleinere kinderen ook fijn is om te zwemmen. Het baby-peuterbad is niet te gebruiken.

Aqua-Vitaal lessen

De Aqua-Vitaal lessen in de ochtend worden verplaatst naar het sportbad. De tijden blijven ongewijzigd.

Banenzwemmen

De komende week zijn er wat wijzigingen voor het banenzwemmen. Zo zijn er aangepaste tijden en is het banenzwemmen soms in een ander bad. Houd hiervoor de website goed in de gaten.

Meer informatie

Alle badenkaarten en abonnementen blijven gewoon geldig. Alle abonnementhouders voor het recreatief zwemmen worden per mail geïnformeerd. Op de website kun je de juiste openingstijden van het aangepaste rooster vinden. Heb je vragen? Stuur dan een mail