Sport in Tilburg
»
»

Recreatief schaatsen

Recreatief schaatsen

Op 2 oktober worden de deuren van de Ireen Wüst IJsbaan weer geopend voor een nieuw schaatsseizoen! Dit jaar openen we het seizoen met een Open Dag; iedereen kan gratis een kijkje komen nemen wat de Ireen Wüst IJsbaan te bieden heeft!

Tijdens het schaatsseizoen is er een volledig overdekte 400 meterbaan en een 30x60 meterbaan met een goede ijskwaliteit en veel lichtinval. Professionals en recreanten van alle leeftijden zijn welkom op de banen om zich uit te leven op het ijs. Schaatscafé Uit de Bocht staat het gehele schaatsseizoen voor je klaar om heerlijke chocolade melk, spirellos en nog veel meer te serveren.

 

Vrij ijshockeyen
Iedere woensdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 12.30 tot 15.45 uur kun je vrij ijshockeyen op de 30x60 baan van de Ireen Wüst IJsbaan. Er zijn helmen, sticks en pucks beschikbaar voor als je zelf geen ijshockeymateriaal hebt (beperkt). Voor het vrij ijshockeyen betaal je het reguliere tarief voor recreatief schaatsen.

Familieticket schaatsen
Iedere zaterdag en zondag van 12.30 tot 17.00 uur kun je lekker met het hele gezin komen schaatsen voor een gereduceerd familietarief. Voor slechts € 17,50 kun je al met het gezin genieten van schaatspret (max. 5 personen; groep bestaande uit minimaal 1 kind met minimaal 1 begeleider van 18 jaar of ouder). Ook opa’s en oma’s kunnen samen met de kleinkinderen gezellig komen schaatsen.

Verder Lezen
Download