Sport in Tilburg
»
»

Recreatief schaatsen

Recreatief schaatsen

Op 12 oktober worden de deuren van de Ireen Wüst IJsbaan weer geopend voor een nieuw schaatsseizoen!

Tijdens het schaatsseizoen is er een volledig overdekte 400 meterbaan en een 30x60 meterbaan met een goede ijskwaliteit en veel lichtinval. Professionals en recreanten van alle leeftijden zijn welkom op de banen om zich uit te leven op het ijs. Horeca T-Kwadraat staat het gehele schaatsseizoen voor je klaar om heerlijke chocolade melk, spirellos en nog veel meer te serveren.

 

Vrij ijshockeyen
Iedere woensdag en zaterdag van 12.30 tot 15.30 uur kun je vrij ijshockeyen op de 30x60 baan van de Ireen Wüst IJsbaan. Er zijn helmen, sticks en pucks beschikbaar voor als je zelf geen ijshockeymateriaal hebt (beperkt). Voor het vrij ijshockeyen betaal je het reguliere tarief voor recreatief schaatsen, dit is € 6,70. 

Nieuw! Familieticket schaatsen
Iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur kun je lekker met het hele gezin komen schaatsen voor een gereduceerd familietarief. Voor slechts € 17,50 kun je al met het gezin genieten van schaatspret (max. 5 personen; groep bestaande uit minimaal 1 kind met minimaal 1 begeleider van 18 jaar of ouder). Ook opa’s en oma’s kunnen samen met de kleinkinderen gezellig komen schaatsen.

Verder Lezen