Sport in Tilburg
»
»

Sven Kramer Academy Tilburg

Sven Kramer Academy Tilburg

De Sven Kramer Academy Tilburg verzorgt schaatslessen voor jong en oud op de Ireen Wüst IJsbaan. Tijdens de schaatslessen voor kinderen komen meerdere disciplines van de schaatssport op verschillende niveaus aan bod. Bij de schaatslessen voor volwassenen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de techniek op noren.
 

Schaatslessen

Gedurende het seizoen zijn er twee cursusperioden van 9 lessen, de eerste lesreeks start in de week van 10 oktober 2022 en de tweede lesreeks start in de week van 16 januari 2023. Tarieven van de schaatsles zijn hier te vinden. Kijk hier voor meer informatie over de lestijden (onder voorbehoud) en hier voor meer informatie over de niveaus van de schaatslessen. Je kunt je nu inschrijven voor de schaatslessen via onze webshop of de receptie van de Ireen Wüst IJsbaan. 

Tijdens de schaatslessen voor volwassenen zijn noren, handschoenen en een helm verplicht. Voor kinderen zijn handschoenen en een helm verplicht.

Schaatslessen zijn te boeken via de webshop. Deze kun je vinden onder de oranje button.

 

Proeflessen

Op onderstaande data vinden er weer proeflessen plaats voor volwassenen en/of kinderen (5 t/m 13 jaar) voor de tweede lessenreeks van dit seizoen. Als je na afloop van de proefles een abonnement afsluit bij de receptie, krijg je het bedrag van de proefles terug.

 • Dinsdag 10 januari
  • 20.30 uur: volwassenen alle niveaus
 • Woensdag 11 januari
  • 16.15 uur: jeugd alle niveaus
 • Vrijdag 13 januari
  • 17.15 uur: jeugd alle niveaus
 • Zondag 15 januari
  • 09:30 uur: jeugd alle niveaus
  • 09:30 uur: volwassenen alle niveaus

Proeflessen zijn te boeken via de oranje knop naar de webshop. De proefles is inclusief schaats- en helmhuur.

Sven Kramer Academy Tilburg

De gemeente Tilburg start vanaf dit schaatsseizoen een samenwerking met de Sven Kramer Academy. De Tilburgse Schaatsschool gaat vanaf dan verder onder de naam Sven Kramer Academy Tilburg. Door samen te werken wil de gemeente Tilburg nog meer jeugd en volwassenen kennis laten maken met de schaatssport. 


Onze instructeurs

Als je je inschrijft voor de Sven Kramer Academy Tilburg krijg je les van één van onze schaatsinstructeurs. Zij hebben allemaal een grote liefde voor de schaatssport. Al onze schaatsinstructeurs zijn ervaren schaatsers met kennis van de sport. Zelf schaatsen zij ook op hoog niveau. Zo schaatst de één bijvoorbeeld op topniveau bij de baanselectie en de ander bij het gewest Noord-Brabant/Limburg/Zeeland. Ook heeft iedereen al enkele jaren of meer ervaring met het geven van schaatslessen aan kinderen en volwassenen. Onze instructeurs vinden het onwijs leuk om je te helpen jouw schaatstechniek te verbeteren. Op onze Facebook en Instagram pagina maak je alvast kennis met onze schaatsinstructeurs. Zien we jou bij de nieuwe lesreeks van de Sven Kramer Academy Tilburg?

Verder Lezen
Download