Sport in Tilburg
»

Vragen over de huur van gemeentelijke sportaccommodaties

Vragen over de huur van gemeentelijke sportaccommodaties

V: Ik had een reservering in een gemeentelijke sportaccommodatie gemaakt in de periode dat de accommodaties gesloten zijn. Krijg ik mijn geld terug?
A: De kosten voor de reserveringen worden vanaf dinsdag 10 maart t/m de datum dat de accommodaties gesloten blijven niet in rekening gebracht. 

V: Onze sportvereniging huurt een gemeentelijke sportaccommodatie. Moeten wij die huur betalen?
A: De huurkosten voor sportverenigingen die gebruik maken van gemeentelijke accommodaties wordt voor sluitingsperiode niet doorberekend. Dit geldt van 10 maart t/m de datum dat de accommodaties gesloten blijven. Voor de buitensportaccommodaties geldt dat t/m 31 juli 2020 geen kosten in rekening worden gebracht.

V: Kan ik als ik als vereniging pachtgelden betaal aan het Sportbedrijf gebruik maken van een compensatieregeling voor deze pachtgelden?
A: Als je een verzoek indient bij het Sportbedrijf krijg je in principe uitstel van betaling voor 3 maanden waarbij we je vragen om dit bedrag in de 12 maanden daarna af te lossen. Een verzoek indienen kan via secretariaat.sport@tilburg.nl

V: Vanwege de aanhoudende maatregelen komt mijn club momenteel in financiële problemen. Heeft de gemeente een compensatieregeling?
A: Naast het niet doorberekenen van de huur in deze periode, heeft de gemeente geen compensatieregeling voor sportverenigingen. Wel kan de sportvereniging mogelijk gebruik maken van andere landelijke regelingen. Deze vind je o.a. terug in de nieuwsbrief voor sportverenigingen; de SportReport.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar secretariaat.sport@tilburg.nl

Verder Lezen
meer over
Openbare sport- en speelvelden
Vacatures en stages