Sport in Tilburg
»

Vragen over heropening van de zwembaden

Vragen over heropening van de zwembaden

V: Ik heb online een kaartje gekocht en betaald, maar geen bevestigingsmail met e-ticket ontvangen. Hoe kom ik aan het e-ticket?
A: Als je geen bevestigingsmail met e-ticket hebt ontvangen, kijk dan eerst in de Spammail. Als deze daar niet in staat, kun je het E-ticket ook altijd terug vinden in de webshop. Log in en ga naar Mijn profiel -> Mijn historie en overzichten -> Kies voor Mijn E-tickets.  Daar vind je het e-ticket. Deze kun je uitprinten of via de telefoon laten zien. 

V: Beginnen de baby-peuterlessen maandag 18 mei ook weer?
A: Nee, maandag 18 mei wordt gestart met de zwemlessen ABC voor kinderen. De baby-peuterlessen starten dus nog niet. Deze programmering geldt tot 30 mei. Vanaf dan wordt gekeken naar nieuwe mogelijkheden. 

V: Kan ik na het zwemmen wel afdrogen en omkleden?
A: Jazeker, na het zwemmen volg je de routing naar de kleedruimtes. Daar kun je je afdrogen en omkleden. Douchen in de accommodatie is niet mogelijk. 

V: Waar moet ik mijn spullen laten?
A: Kluisjes zijn voorlopig gesloten in de accommodatie. Neem je spullen mee in een zelf meegenomen sporttas en zet deze neer op de aangewezen plek. Dit zal op het zwembad zijn. Laat waardevolle spullen zo veel als mogelijk thuis. 

V: Er wordt aangegeven dat bezoekers zoveel mogelijk thuis naar het toilet moeten gaan. Als mijn kind toch naar het toilet moet, kan dit dan?
A: Er wordt verzocht zoveel mogelijk thuis naar het toilet te gaan, zodat de toiletten in de zwembaden zo min mogelijk worden gebruikt. Bij hoge uitzonderingen mogen bezoekers gewoon naar het toilet. 

V: Kan ik met mijn badenkaart of abonnement komen zwemmen?
A: Het is in de opstartfase uitsluitend mogelijk om vooraf online losse tickets te kopen. Helaas zijn badenkaarten en abonnementen vooralsnog niet geldig. De geldigheid van badenkaarten en abonnementen worden verlengd. 

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar secretariaat.sport@tilburg.nl 

Verder Lezen
meer over
Vragen over buiten sporten
Gebruiksregels zwem- en schaatspassen