Sport in Tilburg
»

Vragen over heropening van de zwembaden

Vragen over heropening van de zwembaden

V: Welke activiteiten gaan weer door in de zwembaden?
A: De zwembaden zijn open voor zwemlessen ABC voor kinderen, banenzwemmen, Aqua-Fitness lessen, Aqua-Vitaal lessen, baby-peuter uurtje en Spettertijd. Ook is het binnen- en buitenbad van Recreatiebad Stappegoor open voor recreatief zwemmen en familiezwemmen. 

V: Hoe kan ik reserveren voor een zwemactiviteit?
A: De programmering is op de website te vinden. Je dient vooraf een plek te reserveren op een vast tijdsblok. Dit kan online via onze webshop. Mocht je er online niet uitkomen, dan kun je telefonisch contact opnemen met de zwembaden. Let op, bezoekers die via de meedoenregeling reserveren, kunnen dit alleen online doen. Vol  = vol. 

V: Ik heb online een kaartje gekocht en betaald, maar geen bevestigingsmail met e-ticket ontvangen. Hoe kom ik aan het e-ticket?
A: Als je geen bevestigingsmail met e-ticket hebt ontvangen, kijk dan eerst in de Spammail. Als deze daar niet in staat, kun je het E-ticket ook altijd terug vinden in de webshop. Log in en ga naar Mijn profiel -> Mijn historie en overzichten -> Kies voor Mijn E-tickets.  Daar vind je het e-ticket. Deze kun je uitprinten of via de telefoon laten zien. 

V: Wanneer beginnen de baby-peuterlessen ook weer?
A: De baby-peuterlessen starten na de zomervakantie. Tot die tijd kun je elke maandagmiddag naar het baby-peuteruurtje bij Recreatiebad Stappegoor. 

V: Kan ik na het zwemmen wel afdrogen en omkleden?
A: Jazeker, na het zwemmen volg je de routing naar de kleedruimtes. Daar kun je je afdrogen en omkleden. Ook douchen is na afloop weer mogelijk. 

V: Waar moet ik mijn spullen laten?
A: Kluisjes zijn weer open in de accommodatie. Daar kun je je spullen laten. 

V: Kan ik met mijn badenkaart of abonnement komen zwemmen?
A: Helaas zijn badenkaarten en abonnementen niet geldig. De geldigheid van badenkaarten en abonnementen wordt verlengd. Vanaf 24 augustus zijn alle badenkaarten en abonnementen weer geldig. 

V: Kan ik met de meedoenregeling komen zwemmen?
A: Klanten met een abonnement via de Meedoenregeling die op 1 maart 2020 nog geldig was, kunnen vanaf dinsdag 2 juni ook op vertoon van hun abonnement komen zwemmen. Zij dienen vooraf online een plek te reserveren, dit kan vanaf 20 juli niet meer telefonisch. Bij aankomst kan het geldige ticket gescand worden. Klanten met een geldige 10 badenkaart banenzwemmen of een banenzwem jaarabonnement kunnen hun abonnement gebruik tijdens banenzwemmen. SoZa klanten met een geldig SoZa recreatief 13 weken of recreatief jaarabonnement kunnen het abonnement gebruiken tijdens het recreatief zwemmen bij Recreatiebad Stappegoor. 

V: Met welke betaalmiddelen kan ik afrekenen?
A: Je kunt uitsluitend pinnen bij de kassa. Dit betekent dat contant geld, vouchers en cadeaubonnen vooralsnog niet aangenomen worden. 

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar secretariaat.sport@tilburg.nl 

Verder Lezen