Sport in Tilburg
»

Vragen over zwemmen

Vragen over zwemmen

V: Zijn de zwembaden open?
A: Het buitenbad van Recreatiebad Stappegoor is open voor banenzwemmen, Aqua-Fitness t/m 26 jaar en kids-bootcamp. Het therapiebad van Sportcomplex Drieburcht is open voor therapeutisch zwemmen.
De zwembaden zijn verder alleen geopend voor zwemles voor kinderen t/m 12 jaar. Voor alle overige activiteiten zijn de binnenzwembaden gesloten. Er is helaas nog geen duidelijkheid wanneer de binnenzwembaden weer open mogen. 

V: Wat gebeurt er met mijn badenkaart of abonnement?

A: Badenkaarten en abonnementen zijn momenteel niet geldig. Deze worden automatisch verlengd met de gehele periode van sluiting.

V: Kunnen abonnementhouders van Tilburg University gebruikmaken van het buitenbad?
A: Ja, bezoekers die een abonnement via Tilburg University hebben, kunnen gebruikmaken van de acitivteiten in het buitenbad. Dit abonnement verloopt via de Universteit en niet via het Sportbedrijf.

V: Kan ik inschrijven voor de zwemlessen?
A: Ja, je kunt inschrijven voor de wachtlijst van de zwemlessen, zowel voor kinderen als volwassenen. Dit kan uitsluitend online in de webshop. Inschrijven bij de receptie van de accommodaties is niet mogelijk. 

V: Mijn kind is positief getest op corona en naar de zwemles geweest. Wat moet ik doen? 
A: Wanneer een kind dat heeft deelgenomen aan de zwemles positief is getest op corona, moet je de aanwijzigingen van de GGD opvolgen. Dit geldt ook wanneer het een ouder is die voor het omkleden van zijn/haar kind in de accommodatie is geweest.

V: Wat gebeurt er met mijn aanvraag voor de Meedoenregeling? 
A: Mocht je voor 14 december 2020 een aanvraagformulier Meedoenregeling 2020 bij de receptie hebben ingeleverd, wordt deze aanvraag op de gebruikelijke manier afgehandeld. Je kunt het product ophalen vanaf 21-04-2021. De geldigheid van het product (b.v. meerbadenkaarten/ abonnementen), gaat in per 21-04-2021. Als de zwembaden op 20 april 2021 nog niet open mogen, verschuift de ophaaldatum en de ingangsdatum van je abonnement. 

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail. 

Verder Lezen