Recreatief zwemmen
Sport in Tilburg
»
»
»

Beleef een dagje uit bij de Tilburgse zwembaden. Ontdek het spektakel in de spannende glijbanen. Maak samen met je broers, zussen en vrienden plezier in de recreatiebaden. In de schoolvakanties liggen er ook nog eens gave attracties in het water. Geniet van een leuk uitje tijdens het vrijzwemmen!

Recreatief zwemmen kan op drie locaties in Tilburg. Bij de openingstijden staat aangegeven voor welke doelgroep het recreatief zwemmen plaatsvindt. Kinderen tot 9 jaar mogen enkel de zwembaden betreden met een volwassen begeleider. 

Faciliteiten zwembaden

  • Stappegoor: Er zijn binnen twee glijbanen; de wildwaterbaan en de Coral Splash. In deze laatste glijbaan kun je in verschillende thema's van de glijbaan roetsjen. Er is een stroomversnelling en er zijn verschillende wellness-voorzieningen. Geniet van de whirlpools, jetstreams en stoombaden. Buiten is er een familieglijbaan. 
  • Reeshof: Er is een baby-peuterbad met een waar spraypark; een gedeelte met waterfonteinen. Ook is er een leuke glijbaan en kun je een duik maken van de duikplank.
  • Drieburcht: Er is een snelle witte glijbaan waarmee je met jouw favoriete kleur vanaf kunt. Ontspan in de gratis groepswhirlpool en de stoomcabines. 

Splash

Tijdens de schoolvakanties beleef je in Sportcomplex Drieburcht een spetterende middag tijdens SPLASH. Geniet met je vrienden van de spectaculaire waterattracties, chips en ranja.