Tickets

Zwemles

Inschrijven voor de zwemlessen bij de Tilburgse Zwemschool kan vanaf 3 jaar. Dit kan online via de webshop en bij de receptie van onze zwembaden. Je betaalt inschrijf- en paskosten en vanaf dat moment wordt jouw kind op de wachtlijst geplaatst. 

Inschrijven

Na inschrijving kun je bij de receptie het Tilly zwempasje ophalen. Daarmee mag jouw kind tijdens de wachttijd gratis zwemmen onder begeleiding van een betalende volwassene. Wanneer er in de les plek is, word je meteen gebeld.

Inschrijven zwemles

Op deze pagina vind je alle informatie over de zwemlessen en kun je jouw kind of jezelf inschrijven.Heeft jouw kind al zwemles bij een andere zwemschool gevolgd? Neem dan contact op met de receptie van de zwembaden.

Tilly zwemlespakket

Onze mascotte Tilly zwemt met je mee door het hele zwem-ABC!

"Hoi, ik ben Tilly! Ik kom van een andere planeet en ik wil graag leren zwemmen. Op mijn planeet kan niemand zwemmen, dus ben ik de eerste die flink kan spetteren. Ik heb mijn rugzakje gepakt en ben met mijn ruimteschip vertrokken om naar zwemles te gaan. Ik vind het erg spannend, maar ik heb er ook heel veel zin in! Ga je mee met mij op avontuur?"

Dit kun je verwachten wanneer jouw kind op zwemles gaat bij de Tilburgse Zwemschool:

  • Drie Nationale zwemdiploma's van het NPZ-NRZ
  • Het Zwem-ABC heeft 7 verschillende niveaus tot en met het C-diploma.
  • Kinderen krijgen een poster waarop ze een sticker mogen plakken als ze een niveau vooruit gaan.
  • Zwemlessen waarbij veiligheid en individuele aanpak centraal staan
  • Lessen van 45 minuten
  • Automatische maandelijkse incasso
  • Er zijn 2 verschillende lesmethodes. De methode zonder drijfmiddelen en de methode met een EasySwim drijfpakje. 
  • Gratis recreatief zwemmen (onder begeleiding van een betalende volwassene)

Prijzen zwemles

Je betaalt maandelijks een vast bedrag via een automatische incasso. Je betaalt elke maand totdat jouw kind het C diploma heeft. Er zijn twee verschillende mogelijkheden, namelijk een zwemlesabonnement inclusief vakantiecursus of een zwemlesabonnement zonder vakantiecursus. 

  • Zwemlesabonnement inclusief 2 weken vakantiecursus €47,50 per maand*
  • Zwemlesabonnement €39,30 per maand*

* De prijzen worden jaarlijks op 1 augustus geïndexeerd.

Tijdens de schoolvakanties is er een vakantiecursus voor kinderen van de zwemlessen bij De Tilburgse Zwemschool. Tijdens de vakanties zwemmen de kinderen 4* of 5 dagen in de week van maandag tot en met vrijdag. Kinderen hebben eventueel een mogelijkheid om voor hun diploma te zwemmen op vrijdag.

Tijdens de vakantiecursus zwemmen kinderen in de ochtend wanneer zij nog fris en scherp zijn. Door meerdere dagen achter elkaar te zwemmen leren zij de oefeningen en technieken sneller. Kinderen die deelnemen aan de vakantiecursus halen eerder hun zwemdiploma. 

Inschrijven voor de vakantiecursus kan bij de receptie van het zwembad waar de vakantiecursus plaatsvindt. Als je een abonnement met twee weken vakantiecursus hebt afgesloten, hoef je niks extra's te betalen. Je betaalt €49,10 voor de vakantiecursus per week als het niet in je abonnement zit of als jouw kind al twee keer heeft deelgenomen aan de vakantiecursus in een jaar.

*Soms valt er een nationale feestdag in de vakantie. De vakantiecursus bestaat dan uit vier dagen. Je betaalt €39,30 voor de vakantiecursus per week als de vakantieweek vier lesdagen heeft en als het niet in je abonnement zit.

Het leerlingvolgsysteem is speciaal gemaakt voor jou als ouder. Je kunt in dit systeem zien hoe jouw kind het doet binnen huidige lesgroep. Alle onderdelen worden aangegeven en met smiley's kun je zien of jouw kind het al helemaal goed doet, al goed op weg is of nog flink moet oefenen. Ook de vorige lesgroepen kun je bekijken. Zo ben je steeds op de hoogte hoe ver jouw kind is. Je kunt hier inloggen in het leerlingvolgsysteem.

Nieuwe gegevens

Het is voor ons belangrijk dat de gegevens van de kinderen juist in het systeem staan. Als je telefoonnummer of adres wijzigt, geef dit dan door bij de receptie. Je kunt dit  ook zelf wijzigen in het leerlingvolgsysteem. Zo kunnen we je bereiken en je op de hoogte stellen wanneer dit nodig is. 

Inloggen

Online ingeschreven bij de Tilburgse Zwemschool 
Als je jouw kind online hebt ingeschreven voor de wachtlijst van de Tilburgse Zwemschool, kun je met jouw zelf aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. 
 
Via de receptie ingeschreven bij de Tilburgse Zwemschool
Als je jouw kind via de receptie van het zwembad hebt ingeschreven, wordt er automatisch een persoonlijke gebruikersnaam aangemaakt. De gebruikersnaam van jouw kind is als volgt opgebouwd: eerste letter voornaam + eerste drie letters achternaam (zonder tussenvoegsels) + geboortedatum. Zie het voorbeeld.
Het wachtwoord is: Tilly (na aanmelding kun je dit zelf wijzigen).
 
---
Voorbeeld
Tilly van Tilburg, geboortedatum 26 juli 2012
Gebruikersnaam ttil26072012
 
Als het inloggen mislukt, vraag dan bij de receptie of zwemcoördinator de juiste gebruikersnaam.