Tickets

Jan Pijnenburg Wielerparcours

Het Jan Pijnenburg Wielerparcours is een 2,1 km lange wielerbaan in de Reeshof. Je kunt op dit parcours fietsen, wielrennen, snelwandelen en skeeleren. Het parcours wordt regelmatig door vereniging TWC Pijnenburg gebruikt voor wegwielrennen en veldrijden. Jaarlijks worden er ook wedstrijden georganiseerd. Het Sjef van Gestelclubhuis van TWC Pijnenburg ligt aan het parcours.

Vrij gebruik wielerparcours

Je kunt het parcours ook vrij gebruiken, hiervoor heb je een toegangspas nodig. De baan is van mei t/m september elke dag open van 10.30 tot 17.00 uur (m.u.v. onderstaande data). Op zaterdagen is de baan open van 11.00 tot 17.00 uur. Vanaf oktober is het parcours geopend vanaf 10.00 uur. Je kunt deze pas kopen bij de receptie van Zwembad Reeshof, Sportcomplex Drieburcht, Recreatiebad Stappegoor en Sportcomplex T-Kwadraat. De toegangspas kost €15,00 en is een jaar geldig.

Uitzonderingen openingstijden

  • Maandag 24 juni is het parcours voor recreatief gebruik gesloten van 13.00 tot 17.00 uur.

Parcours huren

Wil je graag meer informatie over het wielerparcours of wil je het parcours huren? Stuur dan een mail. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 013 532 60 43.