Tickets

Ireen Wüst IJsbaan

De Ireen Wüst IJsbaan is momenteel gesloten. In oktober gaat de baan weer open voor de recreatieve en sportieve schaatser. Er is een 400-meterbaan en een 30x60-meterbaan waar lekker vrij geschaatst kan worden. Voor de allerkleinsten zijn er schaatsrekjes en glij-ijzers. Tijdens het schaatsseizoen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. De ingang van de Ireen Wüst IJsbaan is te bereiken via het T-Kwadraat. Entreekaartjes en kaartjes voor het huren van schaatsen kun je in de webshop kopen. Zo hoef je niet in de rij te staan bij de receptie. Bekijk de huisregels van de ijsbaan (pdf, 145 kb). Het rooster van de ijsbaan vind je hieronder bij programma.

Bestel tickets Plan route

Programma

De Ireen Wüst IJsbaan is tot oktober gesloten. Vanaf eind september kun je hier de openingstijden vinden van de Ireen Wüst IJsbaan. 

Voorzieningen

30x60-meterbaan
400-meterbaan
Bushalte op loopafstand
Horeca
Kinderfeestjes
Kluisjes: gratis met code
Parkeren: €1 per dag
Verhuur schaatsen en helmen

Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje op de Ireen Wüst IJsbaan. Het hele schaatsseizoen kunnen er kinderfeestjes geboekt worden. Er is een leuk kinderfeest arrangement te boeken. Bekijk alle informatie en boek je feestje via Sportcafé uit de Bocht. 

afbeelding Kinderfeestjes