Tickets

OnTrack: Een belangrijke hoeksteen voor Street Culture in Tilburg

Een plek van groei, inspiratie en samenwerking

Op 1 en 2 juni komt de Spoorzone in Tilburg tot leven met OnTrack, een tweedaags showcasefestival. Hier laten sporters, artiesten, makers en organisatoren zien wat Tilburg te bieden heeft op het gebied street culture. Het is als een grote etalage van de talenten en mogelijkheden die onze stad rijk is.

Verbinding en deelname

OnTrack is een belangrijk onderdeel van de levendige street culture scene in Tilburg. Het biedt niet alleen een podium voor talent en creativiteit, maar is ook een plek van verbinding, groei en inspiratie. Het festival viert de diversiteit van de stad, waar verschillende aspecten van street culture samenkomen en elkaar versterken. Het is een uitnodiging aan iedereen, jong en oud, om deel te nemen, te genieten en te ontdekken wat Tilburg te bieden heeft op het gebied van urban sports, graffiti en street & hiphop culture. OnTrack is het festival dat street culture in de brede zin van het woord programmeert, promoot en ontwikkelt.

Vooral het meedoen is een belangrijke kern van OnTrack. We bieden een indrukwekkende mix aan van activiteiten. Van muziek- en dansdemo's in de Hall of Fame tot skateboard en in-lineskaten workshops in het Ladybird Skatepark. In de Wagenmakerij is er een urban sports area waar je verschillende urban sporten kunt beoefenen zoals; freerunning, calisthenics, BMX pumptrack en boulderen. Ook is er een graffiti area, buitenpodia's, verschillende eetgelegenheden en een street & fashion market waar je de hipste items kunt scoren! 

Onderdeel uitmaken van het OnTrack team?

Wil jij graag onderdeel uitmaken van OnTrack als vrijwilliger? Wij zijn jaarlijks opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich graag willen inzetten tijdens het OnTrack weekend. Wil je graag meer informatie over wat je krijgt en wat je bij ons kunt doen? Lees via de button hiernaast meer informatie of neem direct contact op met ons! 

afbeelding Onderdeel uitmaken van het OnTrack team?