Tickets

Programma tijdens OnTrack

Kies jouw favoriete activiteit uit tijdens OnTrack

Het programma is divers en biedt voor iedereen wat wils. Optredens, battles, demo’s, workshops en wedstrijden zullen het gratis evenement vormgeven. Hieronder enkele highlights per dag tijdens OnTrack en een overzichtelijk programma, zodat je precies in je agenda kan zetten wanneer je in de Spoorzone moet zijn!

Highlights | Zaterdag 1 juni

Dit wil je niet missen:

 1. In het Ladybird Skatepark gaat de strijd los tijdens het NK Skateboarden Junioren;
 2. In de Koepelhal vindt het NK Freerun SPEED plaats, met onder andere vrije trainingen, de kwalificatie en finale van 12 & 13 jaar; 
 3. Get ready voor een ouderwetse blockparty, een samenkomst van alle hiphopelementen.

  Benieuwd naar meer activiteiten? Zie de volledige programmering onderaan de pagina. De programmering volgt zo snel mogelijk.

Highlights | Zondag 2 juni

Dit wil je niet missen:

 1. Een mega mix aan verschillende activiteiten rondom Street Culture en Urban Sport: zet je eerste piece tijdens een graffiti workshop, beklim de boulderwand of luister je met streetfood in de hand naar jong hiphoptalent;
 2. In de Koepelhal vindt het NK Freerun SPEED plaats, met verschillende kwalificaties en spannende finales. Wie gaat er met de titel vandoor? 
 3. Beide dagen delen we bingokaarten uit voor de jongste bezoekers waarmee ze een goodiebag kunnen winnen. Is dit te kinderachtig voor je maar wil je wel indruk maken op je vrienden of familie? Dan zijn er verschillende challenges te doen!
 4. Geniet van frisse beats en vette optredens op een van onze buitenpodia, ontdekt welk lokaal talent er in Tilly schuilt.

  Benieuwd naar meer activiteiten? Zie de volledige programmering onderaan de pagina. De programmering volgt zo snel mogelijk.