Tickets

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties organiseert Sportbedrijf Tilburg voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Het is een unieke competitie tussen basisscholen. Leerlingen maken kennis met diverse sporten en ‘Fair Play’; sportiviteit is belangrijk. Daarnaast zijn de kinderen ook nog eens lekker in beweging tijdens de vakantie. Sportplezier staat altijd voorop tijdens de toernooien. Inschrijven voor deze toernooien loopt via de scholen. 

Binnenkort gaan we... basketballen!

Op vrijdag 5 januari is het zover en begint het Vakantietoernooi Basketbal. Met meer dan 570 deelnemers van 35 scholen beloofd het weer een sportief feestje te worden. De 83 teams strijden onderling om de eeuwige roem. Benieuwd tegen wie jouw team gaat spelen? Of kun je niet meer wachten en wil je leuke informatie lezen over het toernooi? Wacht niet langer en lees ons informatieboekje door. 

Programma 2023-2024

  • Basketbal: vrijdag 5 januari 2024 (kerstvakantie)
  • Zwemsport: zondag 18 februari 2024 (carnavalsvakantie)
  • Voetbal: dinsdag 30 april en woensdag 1 mei 2024 (meivakantie)
  • Urban Sports: zondag 9 juni 2024

Meer informatie over het zwemtoernooi vind je in deze brief!

Deelname

Inschrijven voor Vakantietoernooien loopt via de scholen. Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact op met Sylvia van Trier-Berens via 013 - 532 5889.