Tickets

Abonnementen Tilburgse zwembaden

Per 18 maart 2024 zijn er nieuwe maandabonnementen in de Tilburgse zwembaden. De badenkaarten en 13-weken abonnementen zijn vanaf dan niet meer te koop. Alle huidige badenkaarten en abonnementen kun je nog wel gebruiken totdat alle ‘baden’ op zijn of tot de geldigheid is verlopen. De losse tickets voor de activiteiten blijven bestaan. Deze zijn te koop bij de receptie van het zwembad of online in de webshop.

Maandabonnementen

Er zijn vier verschillende maandabonnementen. De kosten van het gekozen abonnement worden elke maand automatisch geïncasseerd. Na de eerste keer afsluiten hoef je dus niet meer je abonnement handmatig te verlengen. De maandabonnementen zijn in alle zwembaden geldig en met een minimale contractduur van 3 of 6 maanden af te sluiten. Alle abonnementen zijn persoonsgebonden. Hieronder staan de vier verschillende maandabonnementen die we aanbieden:

  • Maandabonnement vrij zwemmen: (therapeutisch) banenzwemmen, recreatief zwemmen, familiezwemmen en spettertijd
  • Maandabonnement Aqua-Vitaal: alle Aqua-Vitaal lessen (groepslessen)
  • Maandabonnement Aquasport: alle Aqua-Fitness lessen en zwangerschapszwemmen (groepslessen)
  • Maandabonnement All-in zwemmen: maandabonnement vrij zwemmen en alle groepslessen

Prijs abonnementen per maand

Elk abonnement is in twee varianten te koop: voor de periode van minimaal 3 maanden en voor minimaal 6 maanden. Bij het abonnement van minimaal 6 maanden is de prijs die je per maand betaalt iets lager. Verder zijn deze abonnementen hetzelfde. Weet je vooraf al dat je voor een langere tijd wil blijven zwemmen? Dan is het voordeliger om het abonnement van minimaal 6 maanden af te sluiten. 

 

3 maanden (prijs per maand)

6 maanden (prijs per maand)

Vrij zwemmen

€23,25

€21,00

Vrij zwemmen <18 en 65+

€11,65

€10,50

Aqua-Vitaal

€23,25

€21,00

Aquasport

€29,00

€27,00

All-in zwemmen

€38,50

€36,50

All-in zwemmen <18 en 65+

€28,00

€26,00

Korting voor bezoekers t/m 17 jaar en 65+

De maandabonnementen vrij zwemmen en all-in zwemmen zijn ook te koop voor een gereduceerd tarief. Deze kortingsabonnementen zijn voor bezoekers van 4 t/m 17 jaar en 65-plussers. Je kunt deze twee abonnementen extra voordelig kopen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs bij de receptie van het zwembad. Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je een ouder/verzorger meenemen om het abonnement af te sluiten. Je leest hier meer informatie over de kortingspassen.

Abonnement kopen

De abonnementen kun je online in de webshop of bij de receptie kopen. De kortingsabonnementen zijn uitsluitend bij de receptie van het zwembad te koop. 
Als je het maandabonnement afsluit in de webshop, dan krijg je een QR-code. De QR-code geeft toegang tot de zwemactiviteit en is je maandabonnement. Je hebt ook de mogelijkheid om je maandabonnement door de receptie over te laten zetten op een pas. De kosten voor een pas zijn 10 euro en worden eenmalig betaald. Als je huidige badenkaart of abonnement al op een pas staat, dan kan je maandabonnement door de receptionist op dezelfde pas worden gezet. Je hoeft dan geen nieuwe pas aan te schaffen.

Je abonnement kan op elke datum van de maand ingaan. Het eerste bedrag betaal je meteen bij aanschaf. Het bedrag dat je moet betalen, hangt af van de datum waarop je het abonnement in laat gaan. Er zijn twee situaties: 

  1. Je laat je abonnement ingaan tussen de 1e en 15e dag van de maand. Je betaalt dan voor de overgebleven dagen van die kalendermaand. 
    Voorbeeld: Je laat je abonnement op 10 mei ingaan. Je eerste betaling is het bedrag voor de overgebleven 21 dagen van de maand mei. Dit eerste bedrag is dus eenmalig lager dan de standaardabonnementsprijs. 
  2. Je laat je abonnement ingaan op of na de 16e dag van de maand. Je betaalt dan voor de overgebleven dagen van die kalendermaand + de eerstvolgende kalendermaand vooruit. 
    Voorbeeld: Je laat je abonnement op 17 mei ingaan. Je eerste betaling is het bedrag voor de overgebleven 14 dagen van de maand mei + het maandbedrag van je abonnement voor de hele maand juni. Dit eerste bedrag is dus eenmalig hoger dan de standaardabonnementsprijs. 

Na deze eerste afwijkende betaling in situatie 1 en 2, worden de maandbedragen automatisch vooraf geïncasseerd. De minimale contractduur van het abonnement is, afhankelijk van jouw keuze, 3 of 6 maanden. Er geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Voorbeeld: wil je na 6 maanden jouw abonnement stopzetten, dan zeg je het na 5 maanden op. De contractduur tussentijds veranderen is niet mogelijk. Voorbeeld: als je een abonnement van 3 maanden afsluit, dan kun je niet na 2 maanden stoppen met het betalen van je abonnement. 

Abonnement opzeggen

De minimale contractduur van het abonnement is 3 of 6 maanden en daarna per maand opzegbaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. Hierbij geldt (na de minimale contractperiode van 3 of 6 maanden) een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Nadat de minimale contractperiode is afgelopen, blijft de prijs per maand hetzelfde als de prijs waarvoor je het abonnement hebt afgesloten. 

Opzeggen kun je zelf doen in de webshop. Je logt in, gaat naar ‘historie en overzichten’, naar ‘mijn abonnementen’ en klikt dan onder het kopje ‘automatische incasso’ op ‘stopzetten’. Je ontvangt een bevestigingsmail. Je kunt ook opzeggen via het opzegformulier bij de receptie. 

Webshop