Tickets

Abonnementen Tilburgse zwembaden

Vanaf begin 2024 zijn er nieuwe maandabonnementen in de Tilburgse zwembaden. De badenkaarten en 13-weken abonnementen zijn vanaf dan niet meer te koop. Alle huidige badenkaarten en abonnementen kun je nog wel gebruiken totdat alle ‘baden’ op zijn of tot de geldigheid is verlopen. Eerder is gecommuniceerd dat de nieuwe maandabonnementen per 1 augustus 2023 zouden worden verkocht. In verband met onvoorziene werkzaamheden dit najaar wordt de programmering in Recreatiebad Stappegoor, Sportcomplex Drieburcht en Zwembad Reeshof aangepast en kunnen we helaas niet alle activiteiten aanbieden. Daardoor kun je niet optimaal gebruik maken van je maandabonnement. Om die reden is er besloten om de invoering van de maandabonnementen in de Tilburgse zwembaden uit te stellen van 1 augustus 2023 naar begin 2024.

Alle badenkaarten en huidige abonnementen kun je nog blijven gebruiken, verlengen of aanschaffen bij de receptie en/of in de webshop. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond en de normale programmering weer ingaat, worden de nieuwe maandabonnementen en losse tickets verkocht.

Maandabonnementen

Er zijn vier verschillende maandabonnementen, waarvan één all-in zwemmen abonnement. Hiermee kun je bijna alle zwemactiviteiten in alle zwembaden doen. De kosten van het gekozen abonnement worden elke maand automatisch geïncasseerd. Het eerste bedrag betaal je meteen bij aanschaf. Na de eerste keer hoef je dus nooit meer je abonnement handmatig te verlengen. De maandabonnementen zijn in alle zwembaden geldig en met een minimale contractduur van 3 of 6 maanden af te sluiten. Alle abonnementen zijn persoonsgebonden. 

  • Maandabonnement vrij zwemmen: banenzwemmen, recreatief zwemmen, familiezwemmen en spettertijd
  • Maandabonnement Aqua-Vitaal: alle Aqua-Vitaal lessen (groepslessen)
  • Maandabonnement Aquasport: alle Aqua-Fitness lessen en zwangerschapszwemmen (groepslessen)
  • Maandabonnement All-in zwemmen: vrij zwemmen en alle groepslessen

Korting voor bezoekers t/m 17 jaar en 65+

De maandabonnementen vrij zwemmen en all-in zwemmen zijn ook te koop voor een gereduceerd tarief. Deze kortingsabonnementen zijn voor bezoekers van 4 t/m 17 jaar en 65-plussers. Je kunt deze twee abonnementen extra voordelig kopen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs bij de receptie. Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je een ouder/verzorger meenemen om het abonnement af te sluiten. Je leest hier meer informatie over de kortingspassen.

Prijs abonnementen per maand

  3 maanden 6 maanden
Vrij zwemmen €23,25 €21,00
Vrij zwemmen <18 en 65+ €11,65 €10,50
Aqua-Vitaal €23,25 €21,00
Aquasport €29,00 €27,00
All-in zwemmen €38,50 €36,50
All-in zwemmen <18 en 65+ €28,00 €26,00

Abonnement kopen

De maandabonnementen zijn vanaf begin 2024 te koop. De abonnementen kun je online in de webshop of bij de receptie kopen. Het eerste bedrag betaal je gelijk bij aankoop van het abonnement. Dit bedrag bestaat uit de lopende maand vanaf de startdatum + de volgende maand vooruit. Het eerste bedrag is dus anders dan de overige maandbedragen. Deze maandbedragen worden automatisch geïncasseerd. 

De kortingsabonnementen zijn uitsluitend bij de receptie van het zwembad te koop. Je hebt bij aankoop in de webshop zelf de keuze of je het abonnement op een pasje zet (paskosten eenmalig 10 euro) of via een QR code laat scannen. 

Abonnement opzeggen

De minimale contractduur van het abonnement is 3 of 6 maanden en daarna per maand opzegbaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. Hierbij geldt (na de minimale contractperiode van 3 of 6 maanden) een opzegtermijn van 1 kalendermaand. 

Opzeggen kun je zelf doen in de webshop. Je logt in, gaat naar historie en overzichten, naar mijn abonnementen en klikt dan onder het kopje automatische incasso op ‘stopzetten’. Je ontvangt een bevestigingsmail. Je kunt ook opzeggen via het opzegformulier bij de receptie. 

Webshop