Sport in Tilburg
»

Tjippas en 65+-pas

Tjippas en 65+-pas

Zowel voor jongeren als voor senioren hebben we speciale kortingen voor het schaatsen en zwemmen. Jongeren kunnen gebruikmaken van de tjippas. Senioren kunnen komen zwemmen en schaatsen met de 65+-pas.  Lees hieronder hoe je de tjippas en 65+-pas kunt aanvragen.

Tjippas

Vind jij het leuk om met je vrienden te zwemmen of te schaatsen? Met de Tjippas krijg je maar liefst 50% korting. De Tjippas is er voor iedereen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. Met de Tjippas krijg je korting op recreatief zwemmen (o.a. Spettertijd en Aqua-Kids), discozwemmen, banenzwemmen (vanaf 12 jaar) en recreatief schaatsen.

De pas kun je aanschaffen bij de receptie van de zwembaden of de ijsbaan. Download het inschrijfformulier en vul deze in. Je ontvangt meteen de Tjippas en kunt vanaf dat moment 1 jaar lang gebruik maken van de korting.

65+-pas

Blijf fit en vitaal voor een voordelige prijs. Met de 65+- pas krijg je 50% korting op zwemmen en schaatsen. Je krijgt korting op recreatief zwemmen, banenzwemmen en recreatief schaatsen.

De pas kun je aanschaffen bij de receptie van de zwembaden of de ijsbaan. Hiervoor heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Je ontvangt meteen de 65+-pas en kunt vanaf dat moment 1 jaar lang gebruik maken van de korting.

Beide passen zijn geldig bij de volgende Tilburgse sportaccommodaties:

Kosten Tjippas en 65+-pas

Eerste jaar: 20 euro inclusief paskosten
De daaropvolgende jaren: 10 euro per jaar

Beide kortingspassen zijn persoonsgebonden. 

Verder Lezen
Download