Tickets

De Tilburg Triple 2024: Drie keer de uitdaging aangaan!

Welkom bij de Tilburg Triple 2024, hét sportieve hoogtepunt waar Tilburg trots op is! Dit jaar organiseren wij voor de 3e keer deze unieke campagne in onze gemeente. Wij streven ernaar om nog meer mensen te inspireren om actief te worden en deel te nemen aan diverse hardloopevenement in onze prachtige gemeente. Doe mee en ontdek hoe beweging, gezondheid, en deelname aan lokale evenementen hand in hand gaan.

Hoe neem je deel aan Tilburg Triple 2024?

Registreer je voor drie of meer wandel- en loopevenementen in 2024 en ontvang na afloop een exclusieve Tilburg Triple medaille. Eén simpel vinkje tijdens je inschrijving is alles wat nodig is om deel uit te maken van deze uitdagende reeks evenementen. Heb je één of twee vinkjes? Geen zorgen! We zullen je gedurende het jaar aanmoedigen om je in te schrijven voor extra wandel- en loopevenementen. Zorg ervoor dat je bij elke loop hetzelfde mailadres gebruikt, zodat we je deelname nauwkeurig kunnen volgen.

Let op: Indien je door anderen wordt ingeschreven of in groepsverband deelneemt, stuur dan vóór de loop een mail met je bewijs van inschrijving naar sportmarketing@tilburg.nl. Dan weet je altijd dat het goed gaat!

Deelnemende wandel- en loopevenementen in 2024

Voltooi de Tilburg Triple 2024 door deel te nemen aan de volgende evenementen:

Benieuwd naar een sfeerimpressie van de Tilburg Triple? Bekijk hier de aftermovie van 2022!

Doe mee en ontvang je Triple Medaille in 2024!

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact met ons op en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van de Tilburg Triple 2024. Laten we samen bewegen, groeien en genieten van de energie die sport met zich meebrengt!

Neem contact met ons op!