Tickets

Beweegprogramma's basisscholen

De gemeente Tilburg moedigt sportdeelname op én via scholen aan. Niet alleen omdat Tilburg gaat voor een gezonde en fitte jeugd, maar bewegen verbetert ook de leerprestaties. Daarom worden er door 57 vakleerkrachten op 47 basisscholen gymlessen gegeven. Een vakleerkracht geeft minimaal 1 les per week. Daarnaast werken ze mee aan diverse naschoolse sportactiviteiten en evenementen.

Vakantietoernooien

In de schoolvakanties worden er voor basisschoolkinderen in de gemeente Tilburg sporttoernooien georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Tilburgse sportverenigingen. Elk jaar komen er weer andere sporten aan bod. Lees hier meer over vakantietoernooien. 

Try Out Sports

Wil je graag een nieuwe sport ontdekken? Dan is Try Out Sports de unieke gelegenheid. Met Try Out Sports kunnen basisschoolleerlingen uit de groepen 3 t/m 8 leuke en nieuwe sporten uitproberen zonder meteen lid te worden van een club. Op de website van Try out Tilburg vind je alle informatie, ook over het programma Try Out Cultuur. 

Sport na School 

Het hele schooljaar bieden verschillende Tilburgse sportverenigingen na schooltijd clinics aan. Die zijn bedoeld voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Deelname aan deze sportclinics is gratis. Iedere schoolperiode zijn er veel verschillende sporten waar kinderen aan mee kunnen doen. Het aanbod wordt op de scholen gepresenteerd. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mustafa Demirtas