Tickets

17 t/m 19 mei: G-sportweekend Amarant

17 mei 2024

Ook dit jaar vind het G-Sportweekend Amarant weer plaats bij de hoofdsponsor Amarant aan de Bredaseweg. In het weekend van Pinksteren (17, 18 en 19 mei) worden weer meer dan 1000 deelnemers verwacht.

Het jaarlijkse G-Sportweekend Amarant wordt al 30 jaar georganiseerd voor kinderen en volwassenen met én zonder een beperking en vindt plaats op het terrein van hoofdsponsor Amarant. Er nemen doorgaans zo’n 1.200 deelnemers deel aan minimaal 12 verschillende sporten, begeleid door ruim 230 vrijwilligers en toegejuicht door minimaal 5.000 bezoekers die naar het Rabobank stadion komen.

Zo worden er diverse sportevents aangeboden gedurende het weekend voor de volgende sporten: voetbal, handbal, golf, korfbal, hardlopen, zwemmen, kijk doe en beleef event, handboogschieten, tennis, atletiek, outdoor klimmen, disc golf en het Try-Out Sportevent. Dit event biedt sporters en niet-sporters de mogelijkheid om een proefles te volgen in het event weekend. Het volledige aanbod staat op www.G-Sportweekend.nl. Voorzitter Lars Hagen: “Er staat wederom een sportieve en mooie editie voor de deur met nog meer deelnemers en hopelijk nog meer bezoekers”, “drie dagen lang …de dag van je leven”.