Tickets

Verenigingsontwikkeling

In Tilburg zijn er ruim 150 verenigingen waar je zowel individueel als in teamverband kan sporten. Omdat de maatschappij continue in beweging is, beweegredenen van mensen veranderen en verenigingen hier zo goed mogelijk op in moeten spelen kunnen zij zo nu en dan wel wat hulp gebruiken. Team verenigingsontwikkeling kan deze hulp bieden, met haar verenigingsondersteuners en sportpedagogen.

Team verenigingsontwikkeling

Team verenigingsontwikkeling helpt sportverenigingen om in te spelen op deze veranderende wereld en zo toekomstbestendig te worden en blijven. Zo begeleiden wij verenigingen door middel van ons eigen ontwikkelde traject ‘Tekenen voor de toekomst’. In dit traject gaan we samen met een werkgroep vanuit de vereniging onderzoeken hoe de vereniging eruit ziet en eruit zou moeten zien om toekomstbestendig te worden.
Onze diensten zijn gratis voor sportverenigingen uit de gemeente Tilburg. Bekijk in onze brochure wat de diensten zijn die we aanbieden.
Elke vereniging heeft een vaste verenigingsondersteuner waar direct contact mee opgenomen kan worden.

Team verenigingsontwikkeling
Naam Functie E-mail Telefoonnummer
Monique van Dorst Verenigingsondersteuner Reeshof monique.van.dorst@tilburg.nl 06-41658859
John Eijwoudt

Verenigingsondersteuner Udenhout,
Berkel-Enschot, Biezenmortel

john.eijwoudt@tilburg.nl 06-31116130
Geert-Jan Braam Verenigingsondersteuner Tilburg Zuid geert-jan.braam@tilburg.nl 06-29699568
Julia van Wijk Verenigingsondersteuner Tilburg Noord julia.van.wijk@tilburg.nl 06-29666740
Chantal Janssens Verenigingsondersteuner Tilburg West chantal.janssens@tilburg.nl 06-29699569
Rob van de Ven Verenigingsondersteuner Centrum rob.van.de.ven@tilburg.nl 06-31980360
Sophie Gulickx Sportpedagoog (Tilburg breed) sophie.gulickx@tilburg.nl 06-29676477
Juanita Chumman Sportpedagoog (Tilburg breed) juanita.chumman@tilburg.nl 06-50153023

 Mocht je niet weten wie jouw verenigingsondersteuner is of heb je een andere vraag, stuur dan een mailtje en we pakken je vraag op.

Sportreport: de nieuwsbrief voor verenigingen

Ben je verenigingsbestuurder of commissielid en wil je niks missen met betrekking tot het laatste nieuws rondom verenigingen? In de SportReport bundelen wij maandelijks al het belangrijke nieuws over o.a. subsidies, projecten, toekomstbestendigheid van de vereniging en sportplezier.

Abonneer je hier op de SportReport

Online Community

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meepraten over verschillende onderwerpen rondom besturen of leren van andere verenigingen? Word dan lid van onze online groep. In deze groep kun je vragen stellen, netwerken en leren van én met elkaar.

Sportplezier Tilburg

We komen allemaal graag bij een sportvereniging waar plezier centraal staat, waar we ons veilig en vertrouwd voelen en waar iedereen welkom is. Een vereniging om trots op te zijn en waar iedereen bij wil horen. Uiteindelijk zorgt dat voor ledenbinding bij een club, voor meer vrijwilligers, sponsoren en andere samenwerkingspartners. De missie is duidelijk: Plezier voorop! Ook op jouw club. Lees alles over Sportplezier op deze pagina.