Tickets

CityTrainer

Citytrainers zijn jongeren en (jong) volwassenen die hun talent willen ontwikkelen in de sport. Na het volgen van de cursus 'Ik train mijn stad' kunnen ze zelfstandig sportactiviteiten organiseren of ondersteunen in hun wijk of stad. De cursus sluit af met een eindpresentatie waarbij de deelnemers een certificaat ontvangen.

CityTrainer is een landelijke aanpak waarbij wordt uitgegaan van talent en ingezet wordt op persoonlijke ontwikkeling en de vier kwaliteiten: 

  • Presentatie
  • Samenwerken
  • Ontwikkelen
  • Organiseren & Begeleiden

In Tilburg bestaat de cursus CityTrainer al ruim 10 jaar. Om een beeld te geven van wat er de afgelopen jaren allemaal bereikt is met de cursus en wat Citytrainers doen, is deze factsheet gemaakt. CityTrainer Tilburg hoopt in de komende jaren nog meer te groeien, meer mensen te inspireren en te activeren.

Verschillende cursussen

Er zijn drie verschillende CityTrainer cursussen; een voor 14+, een voor 25+ en een cursus CityTrainer Urban. Daarnaast wordt er binnen verschillende scholen (Voortgezet onderwijs en MBO) de cursus Eventtrainer aangeboden en op basisscholen wordt er gewerkt met junior Citytrainers. Bij deze korte training leren basisschoolleerlingen hoe ze speluitleg geven aan hun medeleerlingen en hoe ze nieuwe spellen kunnen bedenken. 

Alle Citytrainers werken mee aan een creatieve, sportieve en sociale omgeving.  

CityTrainer Urban

Ben jij actief in de urban- of hiphopscene en wil jij je verder ontwikkelen? Leren hoe je beter voor een groep kunt staan of doorleren hoe je een goed event neerzet? Ontwikkel dan je talent en volg de  training CityTrainer Urban. Je werkt aan skills als organiseren & begeleiden, samenwerken, presenteren en (persoonlijke) ontwikkeling. Meer informatie vind je hier.

Start nieuwe CityTrainer cursussen

Voor wie: CityTrainer 14+
Wanneer: start woensdag 1 november 2023
Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur
Waar: gymzaal Mingersbergstraat

Voor wie: CityTrainer 25+
Wanneer: dinsdag 20 februari
Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur 
Waar: nog te bepalen

Wil jij vette sportevents in Tilburg organiseren? Word dan Citytrainer en ontdek al je creatieve en sportieve talenten. Neem contact op met citytrainer@tilburg.nl of bel naar 06 41 65 88 54.

Volg ons ook op Facebook!