Tickets

Aanbod van KOM! activiteiten

22 februari 2024

KOM! (Keep on Moving) is intussen één jaar onderweg en op dit moment werken we samen met een aantal sportverenigingen. Hieronder een overzicht bij welke verenigingen op dit moment beweegaanbod is.

Heb je vragen of wil je graag met jouw vereniging ook aanbod aanbieden? Stuur een mailtje naar sportmarketing@tilburg.nl en dan helpen we je verder.

De Meierijers - Berkel-Enschot

Bij de Meierijers bieden wij een programma aan waarbij je op laagdrempelige wijze kennis leert maken met handboogschieten. Dit alles in combinatie met beweegvormen en een gezellig koffiemomentje om nieuwe mensen te leren kennen. Het vindt iedere dinsdag plaats van 14.00 - 16.00 en de training vindt plaats op: Hoolstraat 4a, 5056 PK, Berkel-Enschot. 

afbeelding De Meierijers - Berkel-Enschot

S.O.V. Tilbria - Tilburg centrum

Twijfel je welke sport bij je past of wil je graag meerdere nieuwe sporten proberen? Neem dan eens een kijkje bij S.O.V. Tilbria. Bij deze vereniging kun je meedoen aan badminton, bowls en tafeltennis. Dit onder begeleiding van professionals. Ook is er ruimte voor sociaal contact met een kopje koffie, zo leer je ook nog een nieuwe mensen kennen. De training vindt iedere dinsdag plaats bij Tilbria. Het adres is: Populierstraat 9, 5038 HL in Tilburg.

afbeelding S.O.V. Tilbria - Tilburg centrum

T.T.V. Luto - Tilburg centrum

Lijkt het je leuk om te tafeltennissen met leeftijdsgenoten? Het is nooit te laat om een nieuwe sport te beoefenen. Onder begeleiding van goede trainers ga op een laagdrempelige manier bewegen. De training vindt plaats op woensdag van 10.00 tot 12.00. T.T.V. Luto is gelegen in het centrum van Tilburg: Jan Aartsestraat 18, 5017 ED. 

afbeelding T.T.V. Luto - Tilburg centrum

R.T.V. Quirijn - Tilburg Noord

Bij RTV Quirijn in Tilburg Noord bieden we een mix aan tussen tennis en jeu-de-boules. Met deze leuke afwisseling van sport brengen we je in beweging. Tijdens de training is er persoonlijke aandacht en leer je ook nieuwe mensen kennen. De training vindt iedere vrijdag plaats van 10.15 - 12.30. Het adres van de vereniging is: Centaurusweg 142, 5015 TA in Tilburg.

afbeelding R.T.V. Quirijn - Tilburg Noord

H.C. Tilburg - Tilburg West

HC Tilburg is gestart met Walking Sports. Een nieuwe vorm van beweegaanbod waarbij je kunt genieten van de sporten hockey, padel & jeu-de-boules, alleen dan in een aangepaste vorm. Lijkt het je leuk om kennis te maken met deze sporten? Kom dan meedoen! De training vindt iedere woensdag plaats van 10.00 tot 12.00 aan de Bredaseweg 447, 5036 NA.

afbeelding H.C. Tilburg - Tilburg West