Tickets

Aqua-Fitness Festival wederom een groot succes

12 januari 2024

Donderdagavond 11 januari vond de vierde editie van het Aqua-Fitness Festival plaats in Recreatiebad Stappegoor. Een gezellige avond vol aquafitnesslessen, waar werd geproost op een gezond en sportief 2024.

Ruim zeventig deelnemers werkten zich in het water in het zweet op ABBA, après-skimuziek en Hollandse hardstyle. Er werden onder andere lessen Float, Jogging en Aerobic gegeven.  

‘We proberen met het Aqua-Fitness Festival de lessen toegankelijk te maken voor iedereen. Tijdens deze avond kunnen ze 3 lessen uitproberen, voor een lager tarief en ze krijgen er een avond gezelligheid bij,’ zegt teamleider Linda van Iersel. Ook de instructeurs vinden het Aqua-Fitness Festival een aanvulling op het programma. ‘Je kunt met de muziek een eigen draai aan de les geven. En iedereen vindt het gewoon leuk en gezellig en dat merk je!’ aldus instructeur Sil Smetsers.

Houd de socialmediakanalen van Recreatiebad Stappegoor en de website www.sportintilburg.nl in de gaten voor de volgende editie van het Aqua-Fitness Festival.