Tickets

Laat je inspireren door topcoach Jeroen Otter 

30 april 2024

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseert Team Verenigingsontwikkeling van het Sportbedrijf de Sportplezier trainersdag, waar alle sporttrainers uit de gemeente Tilburg van harte welkom zijn. Deze dag is onderdeel van het programma Sportplezier. De dag staat in teken van het delen van kennis, het verbreden van pedagogische vaardigheden en het netwerken met andere trainers.

Wat kun je verwachten? 

  • Een gezellige dag vol inspiratie en nieuwe inzichten. 
  • Raak geïnspireerd door het boeiende verhaal van topcoach Jeroen Otter over samenwerken, leiderschap en plezier. 
  • Een gevarieerd programma met keuze uit verschillende workshops onder leiding van experts, denk hierbij aan het puberbrein, ouders in de sport of veelzijdig bewegen met het Athletic Skills Model. Klik hier om een overzicht van de workshops te zien. 
  • Een kans om te netwerken met andere trainers uit de gemeente. 

Wanneer/waar/wie? 

Datum: 22 juni 2024 
Tijd: 10:00 - 14:00 uur (inloop met koffie/thee en wat lekkers vanaf 09:30 uur) 
Locatie: Clubhuis HC Tilburg 
Adres: Bredaseweg 447, Tilburg 
Voor wie: Trainers uit de gemeente Tilburg 
Kosten: Gratis! 
Uiterlijke inschrijfdatum: zondag 16 juni
Inschrijven: Klik hier 

De dag zal worden afgetrapt door niemand minder dan topcoach Jeroen Otter! De coach van het jaar 2022 zal zijn ervaringen met ons delen en ons meenemen in zijn inspirerende verhaal. Jeroen Otter werd zelf wereldkampioen shorttrack en als shorttrack coach won hij veel medailles op EK’s, WK’s en Olympische Spelen. Sinds 2023 is hij de coach van topcoaches bij NOC*NSF. Na dit plenaire gedeelte zullen er twee workshops rondes plaatsvinden. Deze workshops staan in teken van het verbreden van de pedagogische en didactische vaardigheden. Klik hier om te zien welke workshops er aangeboden worden. Tot slot wordt de ochtend afgesloten met een lekkere lunch waar er gezellig genetwerkt kan worden. 

Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van het programma Sportplezier.

Meld je aan voor de trainersdag

Meld je nu aan via de button en verzeker jezelf van een plekje op deze bijzondere Trainersdag. Er is ruimte voor 150 trainers, vol=vol. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar sportplezier@tilburg.nl

afbeelding Meld je aan voor de trainersdag