Tickets

Maak kennis met: Aquila Freerun

11 april 2024

Daan Seegers is de oprichter van Aquila Freerun, een bloeiende freerun club die in 2018 het licht zag. Aquila is niet zomaar een sportclub; het is een gemeenschap van enthousiaste freerunners die gepassioneerd zijn om hun vaardigheden te delen met anderen. Met een dynamisch team is Aquila Freerun de freerun-scene in Tilburg en omstreken aan het veroveren.

Wat doet Aquila Freerun?
Aquila Freerun biedt een scala aan mogelijkheden voor kinderen en jongvolwassenen die geïnteresseerd zijn in freerunnen. Met meer dan 30 lessen per week op 6 verschillende locaties, waaronder hun mega vetta freerunhal in de Reeshof, is er altijd een passende les te vinden. Wat Aquila echt uniek maakt, is dat de lessen worden gegeven door ervaren freerunners. Dit betekent dat de deelnemers niet alleen leren van instructies, maar ook van de praktijkervaring van hun trainers.

Locaties en contactgegevens
Voor diegenen die Aquila Freerun willen vinden in Tilburg, is hun eigen freerunhal gevestigd aan de Spaubeekstraat 97. Dit is niet alleen een plek waar freerunners samenkomen om hun passie te delen, maar ook waar nieuwe vaardigheden worden geleerd en grenzen worden verlegd. Benieuwd naar de andere locaties? Check die hier!

Deelname aan OnTrack 
Daan Seegers, eigenaar van Aquila Freerun, is enthousiast over de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen zoals OnTrack. Dit biedt niet alleen een platform om de sport te promoten, maar ook om de freerun-community in contact te brengen met andere organisaties en disciplines. Een pluspunt over Aquila Freerun? Ze zijn net zo veelzijdig als hun deelnemers. Van beginners tot gevorderden, iedereen vindt een thuis bij Aquila. Oh en trouwens wist je dat Aquila het Motus Film project heeft gewonnen? Weet je niet zo goed wat dat precies is? Vraag het aan Daan tijdens OnTrack, hij zal je er graag over vertellen!

Bij Aquila Freerun draait het niet alleen om het aanleren van technieken, maar ook om het creëren van een gemeenschap van gelijkgestemden die hun passie voor freerunnen delen. Benieuwd naar meer? Kom langs bij hun hal in Tilburg of bekijk hun website voor meer informatie!