Tickets

Maak kennis met: Dreadlabs

15 april 2024

Tom van den Endert is oprichter en drijvende kracht achter Dreadlabs, een creatieve online community die in 2020 het levenslicht zag. Dreadlabs is een platform dat draait om design, fashion, muziek en kunst. De community bloeit vooral op sociale media, zoals YouTube, Instagram en Discord. Daarnaast produceert Dreadlabs DJ-sets die op YouTube worden gedeeld en is er een kledinglijn verbonden aan ons merk.

Unieke aspecten van Dreadlabs
Wat Dreadlabs onderscheidt, is de veelzijdige benadering van creativiteit. Hier wordt niet slechts één discipline nagestreefd, maar worden diverse creatieve activiteiten serieus genomen. Of het nu gaat om het ontwerpen van kleding, het maken van muziek of het creëren van kunst, Dreadlabs is een broedplaats voor alles wat creatief is. De community op YouTube, Instagram en Discord biedt een platform voor gelijkgestemden om elkaar te inspireren en te ondersteunen. Tilburg op z’n best!

Locaties en evenementen
Voor diegenen die Dreadlabs willen ervaren in Tilburg, zijn er verschillende locaties en evenementen waar je de community kunt vinden. Tijdens evenementen binnen de Tilburgse culture scene, zoals bij Le Flux, Krakers en de Nachtzuster, is Dreadlabs steeds vaker aanwezig om hun creatieve projecten te tonen en met de gemeenschap in contact te komen. Deze locaties bruisen van creativiteit en vormen de perfecte setting voor de diverse activiteiten van Dreadlabs.

Dreadlabs op OnTrack 
Dreadlabs is enthousiast over de deelname aan OnTrack, een samensmelting van diverse culturele disciplines. Tijdens dit evenement biedt Dreadlabs haar unieke kledingcollectie aan, die perfect past bij de creatieve sfeer van OnTrack. Oh trouwens we hebben nog een leuke funfact over Dreadlabs! Op YouTube hebben ze op dit moment maar liefst 99500 abonnees en het zal niet lang duren voordat de 100K abonnees wordt aangetikt. Een indrukwekkende prestatie die de groeiende populariteit van Dreadlabs onderstreept.

Voor meer informatie over Dreadlabs, hun evenementen en creatieve projecten, kun je een kijkje nemen op hun website: Dreadlabs. Wil je de levendige creatieve scene van Dreadlabs zelf ervaren? Bezoek dan hun stand tijdens de aankomende OnTrack en laat je inspireren door hun unieke kijk op design, fashion, muziek en kunst.