Tickets

Maak kennis met: Klim en Boulderhal Block013

08 mei 2024

Bij Klim en Boulderhal Block013 draait alles om het ontdekken van de opkomende sport boulderen in Tilburg. Sinds 2016 is de hal aan de Lovensekanaaldijk een gave plek waar zowel beginners als ervaren boulderaars samenkomen. Wat Block013 uniek maakt, is de combinatie van een explosieve sport met een warme, huiselijke sfeer. Hier voel je je meteen thuis, of je nu voor het eerst de grepen vastpakt of een doorgewinterde klimmer bent.

Wat biedt Klim en Boulderhal Block013?

Klimmen is een van de meest natuurlijke bewegingen, net als rennen. Boulderen is de meest toegankelijke en tegelijkertijd de meest spectaculaire tak van de klimsport. Boulderen is puzzelen met je lichaam. Je wordt er sterk, slim, gespierd en lening van. Op een wand van 4 meter hoog probeer je via korte routes omhoog te klimmen. Voor de veiligheid liggen er natuurlijk overal valmatten onder. Omdat je zonder touw kunt klimmen, en er meer dan 150 boulders van verschillende moeilijkheidsgraden zijn is het klimmen in onze boulderhal eindeloos uitdagend. Het maakt niet uit of je komt om je techniek te verbeteren of gewoon een leuke tijd te hebben; bij Block013 is er voor iedereen wat wils.

Deelname aan OnTrack 

Block013 is enthousiast over deelname aan OnTrack, een kans om de sport boulderen te introduceren aan een breed publiek in Tilburg. Dit evenement brengt verschillende street culture sporten samen, en voor Block013 is het een geweldige gelegenheid om te laten zien wat klimmen en boulderen te bieden hebben. Tijdens OnTrack kunnen bezoekers de boulderwand uitproberen, begeleid door ervaren instructeurs die hen de basisbeginselen van het boulderen bijbrengen.

Verdere Informatie en Contact

Voor meer informatie over Klim en Boulderhal Block013, inclusief openingstijden, tarieven en speciale evenementen, kun je terecht op hun website: https://www.block013.nl/. Wil je de sfeer van deze unieke hal zelf ervaren of gewoon meteen beginnen? Je vindt Block013 aan de Lovensekanaaldijk 47-1 op het bedrijventerrein Fabriek59 in Tilburg.

Of je nu een ervaren klimmer bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, Klim en Boulderhal Block013 heet je van harte welkom!