Tickets

Maak kennis met: Ladybird Skatepark

15 april 2024

Roelof van de Koedijk, leidinggevende van Ladybird Skatepark, begon bij dit indoor skatepark toen hij slechts 16 jaar oud was. Ladybird Skatepark is een plek waar skateboarders samenkomen, waar de skatecultuur tot leven komt en waar beginnende skaters de kans krijgen om de kick van het skaten te ervaren.

Unieke aspecten van Ladybird Skatepark
Wat Ladybird Skatepark echt uniek maakt, is het feit dat het het enige indoor skatepark in Tilburg is met een eigen identiteit. Hier kunnen skaters, ongeacht hun niveau, terecht om hun tricks te oefenen, nieuwe skills te leren met lessen of deel uit te maken van een hechte community. Vergeleken met andere skateparken in Nederland heeft Ladybird Skatepark een geheel eigen vibe en sfeer die het een favoriete plek maakt onder skaters. Maar vergis je niet, Ladybird is een plek voor iedereen. Zo organiseren ze ook vaker kinderfeestjes waar topskaters uitleg geven aan kinderen over wat skaten is en krijg je een uurtje les in de hal. Raak je al enthousiast?

Locatie van Ladybird Skatepark
Ladybird Skatepark is gevestigd aan de Burgermeester Brokxlaan 6 (Spoorzone) in Tilburg. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk bereikbaar voor Tilburgers en skaters uit de hele stad en daarbuiten.

Ladybird Skatepark op OnTrack 
Roelof en zijn team kijken ernaar uit om deel te nemen aan OnTrack, een festival waar diverse activiteiten worden aangeboden aan kinderen en jongeren. Tijdens het festival biedt Ladybird het NK Skateboarden Junioren, skateboardclinics én vette demo's aan. Het is een geweldige kans voor kinderen om kennis te maken met de skatecultuur en een nieuwe ervaring op te doen. OnTrack is de plek om op een laagdrempelige kinderen te laten zien dat skaten heel gaaf is. Wisten jullie dit trouwens al over Ladybird Skatepark? Maar liefst 3 Nederlands kampioenen skateboarden komen voort vanuit onze hal/trainingen. Dit onderstreept de passie en het talent dat bij Ladybird Skatepark te vinden is.

Voor meer informatie over Ladybird Skatepark, hun evenementen en skateboardfaciliteiten, kun je een kijkje nemen op hun website: Ladybird Skatepark. Of beter nog, breng een bezoek aan dit bruisende indoor skatepark tijdens OnTrack en ontdek zelf de unieke sfeer en energie die hier heerst.