Tickets

Ontdek Tilburse streetculture tijdens OnTrack Festival

27 mei 2024

Op 1 en 2 juni komt de Spoorzone in Tilburg tot leven met OnTrack, een gratis festival dat twee dagen duurt en vol zit met diverse activiteiten. Sporters, artiesten, makers en organisatoren laten zien wat Tilburg te bieden heeft op het gebied van streetculture. OnTrack is een sport- en cultuurfestival dat laat zien wat voor talenten en mogelijkheden onze stad biedt.

Step into street culture
Het festival wordt samen met vele partners in de stad georganiseerd. Het programma is erg gevarieerd, maar draait vooral om straatcultuur en sport. Er zijn veel verschillende dingen te zien, zoals optredens, demo's, workshops, wedstrijden en een foodcourt. OnTrack is een festival waar het talent en de creativiteit van Tilburgers worden getoond aan iedereen. Jong en oud zijn welkom om mee te doen en te genieten van dit gratis festival in de Spoorzone. 

Mix aan gratis activiteiten
Het festival heeft veel verschillende activiteiten, zoals muziek- en dansdemonstraties in de Hall of Fame, skateboard- en inlineskateworkshops in het Ladybird Skatepark. In de Wagenmakerij kunnen bezoekers verschillende urban sporten proberen, zoals freerunning, calisthenics, BMX-pumptrack en boulderen. Ook is er ruimte voor graffiti, zijn er buitenpodia en verschillende plekken om te eten. Ook kun je leukste dingen scoren/vinden op de culture en fashion market.

Dit bruisende festival belooft twee dagen plezier, inspiratie en creativiteit voor iedereen die geïnteresseerd is in de straatcultuur van Tilburg. Kom langs en laat je verrassen door alles wat OnTrack te bieden heeft!

Meer informatie over OnTrack lees je op: www.ontrackfestival.nl