Tickets

Topprestatiebadges uitgereikt bij Drieburcht

14 april 2023

Een feestelijk moment vorige week bij Sportcomplex Drieburcht! Er werden maar liefst 3 topprestatiesbadges van JOGG-Teamfit uitgereikt: Voeding I, Verantwoord Alcoholbeleid en Rookvrij sportterrein.

Door toe te werken naar deze topprestatiebadges worden kantinebeheerders van sportclubs, sporthallen en zwembaden, gestimuleerd om een gezondere sportomgeving te creëren. Als er zo’n topprestatiebadge is behaald dan betekent het, dat er een gezonder alternatief toegevoegd is aan het assortiment in de kantine, er een duidelijk alcoholbeleid is en er op de locatie niet meer gerookt wordt. Zo wordt het voor de bezoeker én sporter makkelijker om een gezondere keuze te maken.

De 3 topprestatiebadges voor het Sportcafe van Sportcomplex Drieburcht zijn een vervolg en uitbreiding op de certificering van de Gouden kantine in 2019.

De ambitie van gemeente Tilburg is dat steeds meer gemeentelijke sportaccommodaties, maar ook sportverenigingen, de topprestatiebadges behalen en zo bijdragen aan een gezondere sportomgeving. De kantine beheerders kunnen daarvoor (kosteloos) begeleiding ontvangen van de JOGG-Teamfit coach. Met kleine stapjes en aandacht voor maatwerk is een topprestatiebadge voor elke sportlocatie haalbaar.

Voor wie meer wil weten: kijk op www.jogg-teamfit.nl of stuur een mail naar jogg@tilburg.nl