Ireen Wüst IJsbaan
Sport in Tilburg
»
»

De Ireen Wüst IJsbaan is sinds 2009 een begrip in Tilburg en omgeving. Van oktober tot en met maart is de ijsbaan geopend voor de recreatieve en sportieve schaatser. Er is een 400-meterbaan waar je zowel als beginnende als gevorderde schaatser plezier kunt hebben op het ijs. Daarnaast is er een 30x60-meterbaan waar lekker vrij geschaatst kan worden door jong en oud. Voor de allerkleinsten zijn schaatsrekjes en glij-ijzers beschikbaar. Gedurende het schaatsseizoen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals ijshockeyen, Familie Fun Schaatsen en schaatsclinics. Wil je (beter) leren schaatsen? Ook dat kan op de Ireen Wüst IJsbaan. De Sven Kramer Academy Tilburg biedt verschillende lesprogramma's.

De ingang van de Ireen Wüst IJsbaan is te bereiken via het T-Kwadraat. Toegangstickets en tickets voor schaatsverhuur kun je in de webshop kopen. Zo hoef je niet in de rij te staan bij de receptie.

Bij Schaatscafé Uit de Bocht kun je terecht voor een hapje en drankje. Het Schaatscafé is op woensdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur geopend en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur.

Er zijn genoeg parkeerplekken bij de ijsbaan. Je kunt in de parkeergarage betaald parkeren. Ook kun je het openbaar vervoer gebruiken. Er is een bushalte op loopafstand.

Ireen Wüst IJsbaan
Adres: Curlingstraat 15, 5022 DZ Tilburg
Telefoon: 013 583 61 00
Email: sport@tilburg.nl
plan route Schaatskalender 2022 - 2023