Tickets

Tweede editie van Tilburg Triple een groot feest

28 november 2023

Afgelopen weekend was het weer zover: de uitreiking van de Tilburg Triple medailles. Ook dit jaar werden tijdens de Warandeloop weer veel medailles uitgereikt aan Tilburgse lopers die aan minimaal drie Tilburgse loopevenementen hebben deelgenomen. De vele lachende en trotse gezichten maakten de tweede editie van de Triple opnieuw een groot succes.

Dat het laatste hardloopevenement van de Tilburg Triple in het Stadsbos013 plaatsvond, mag geen verrassing heten. Hardlopen en Stadsbos013 zijn een perfecte match, vertelt Warandeloop-bestuursvoorzitter Frans Bonants in een interview met Stadsbos013. "Stadsbos013 is een bijzondere omgeving, juist voor crosslopers. Nederland kent meerdere crosslopen die, net als de onze, zijn aangemerkt door de Atletiekunie. In Limburg loop je bijvoorbeeld door de heuvels. En bij ons kom je door een indrukwekkend bosgebied.

De Tilburg Triple is voor iedereen

We zijn maar wat trots dat de meeste medailles voor de Tilburg Triple werden uitgereikt tijdens het Warandeloop weekend. Wat deze tweede editie nog specialer maakte, is dat niet alleen hardlopers de Tilburg Triple konden behalen. Dit jaar deden namelijk ook verschillende wandelevenementen mee aan de Tilburg Triple. Evenementen zoals de Ten Miles en de PUURloop hadden wandeltochten, en WSV Hart van Brabant organiseerde een mooie winterserie met verschillende tochten.

Op deze manier maken we de Tilburg Triple voor meer mensen toegankelijk. De Tilburg Triple heeft namelijk twee doelen: meer mensen aanmoedigen om te bewegen én de prachtige hardloop- en wandelevenementen in Tilburg bekender maken, zodat er meer deelnemers komen.

'Volgend jaar zeker weer!'

De vele positieve reacties die we ontvingen tijdens het uitreiken van de medailles geven veel energie om komend jaar weer aan de slag te gaan met de Tilburg Triple. Binnenkort communiceren we de nieuwe data van alle hardloop- en wandelevenementen en kun jij alvast jouw evenementen omcirkelen. Want, de Tilburg Triple medaille wil jij toch ook in je huis hebben hangen?

Meer weten over de Tilburg Triple en alvast op de hoogte zijn voor de 2024 editie? Lees het laatste nieuws rondom de Tilburg Triple via www.sportintilburg.nl/tilburg-triple/.

Was jij dit weekend niet aanwezig bij de Warandeloop? Geen stress! Want je kunt nog steeds je Triple medaille verkrijgen bij VVV Tilburg (Stadhuisplein 216a). Vraag aan de medewerker in de winkel naar de Tilburg Triple medaille, zij ziet vervolgens jouw naam op de lijst staan en jij krijgt je welverdiende medaille. Neem een geldig identiteitsbewijs mee voor de zekerheid. Let op! Je kunt tot 7 januari 2024 je medaille bij de VVV ophalen.