Recreatiebad Stappegoor
Sport in Tilburg
»
»

Let op! Het zwembad sluit om 17.00 uur. Voor iedereen vanaf 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht bij een zwembadbezoek. Lees hier meer. 

Recreatiebad Stappegoor is gelegen in sport- en recreatiegebied Stappegoor. De plek voor een dagje uit met het hele gezin. Leef je uit in het water en laat je meeslepen in de stroomversnelling. Roetsj van de wildwaterbaan of speel het spel Aqua Smash in de Coral Splash. Kom je als kind met vriendjes zonder ouders zwemmen? Dan dien je minimaal 8 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een A-diploma. 

Wil je liever aan je conditie werken? Dan kun je banenzwemmen in het 25-meterbad of meedoen aan de Aqua-Vitaal- en Aqua-Fitnesslessen. Ook kun je heerlijk relaxen bij Stappegoor. De verschillende wellness-voorzieningen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Geniet van de whirlpools, jetstreams en stoombaden.

Koop online je kaartjes of verleng je abonnementen en badenkaarten via de oranje knop. 

Bij Horeca Recreatiegebied Stappegoor kun je genieten van een hapje en drankje. Je kunt er ook terecht voor kinderfeestjes. In het voorjaar en in de zomer kun je genieten van het buitenbad met de grote ligweide.

Recreatiebad Stappegoor
Adres: Stappegoorweg 1, 5022 DA Tilburg
Telefoon: 013 532 59 00
Email: receptie.stappegoor@tilburg.nl
plan route
3