Zwembad Reeshof
Sport in Tilburg
»
»

Let op! In verband met de (preventieve) quarantaineregels van het coronavirus is er op dit moment een onderbezetting bij het zwembadpersoneel. Om die reden gaan een aantal zwemactiviteiten helaas niet door. Andere activiteiten komen hierdoor mogelijk ook te vervallen. Houd daarom het rooster goed in de gaten.

Zwempret voor jong en oud in het gezellige bad gelegen in de wijk Reeshof. Voor de allerkleinsten is er het baby- en peuterbad. Vorige zomer heeft zwembad Reeshof dit baby-peuterbad vernieuwd en uitgebreid met een waar spraypark; een gedeelte met waterfonteinen.

Voor de oudere kids is er ook veel te beleven. Roetsj van de glijbaan, spring van de duikplank en leef je uit met diverse speelattributen. In de twee 25-meterbaden kun je met het gevarieerde activiteitenaanbod trainen voor conditie en sterke spieren. Helaas zijn de whirlpools tot nader order buiten gebruik, onze excuses hiervoor. Koop online je kaartjes of verleng je abonnementen en badenkaarten via de oranje knop. 

In het voorjaar en in de zomer kun je genieten van de buitenligweide. Al zin om lekker te zonnen? En wist je dat je voor de deur gratis kunt parkeren? Er zijn ook twee invalide parkeerplaatsen. Bij Grand Café kun je genieten van een hapje en drankje. Je kunt er ook terecht voor kinderfeestjes

Zwembad Reeshof
Adres: Heereveldendreef 8-10, 5043 EX Tilburg
Telefoon: 013 532 58 58
Email: receptie.reeshof@tilburg.nl
plan route
3